Laddar, vänta lite...

 

Baron är ett varumärke inom det övre kvalitetssegmentet känt för eleganta väskor av hög kvalitet för affärer, resor och jakt.


1978 grundade Claes Ekman bolaget med målsättningen att tillverka den perfekta portföljen för affärsmän. Med nordiskt sinne för funktion och detaljer startades tillverkningen av portföljer under varumärket BARON. Från början såldes dessa med benäget bistånd från Scandinavian Airlines i Sverige och av Diners i Norge.


BARON lät snabbt tala om sig som en respekterad och pålitlig leverantör av välgjorda väskor – väskor som snart blev det självklara valet för medvetna affärsresenärer. Med tiden utvidgades sortimentet till flera olika kollektioner av högkvalitativa läder- och canvasväskor för affärer, jakt och resande.

 

Idag är varumärket BARON representerat i de flesta Europeiska länder, men också i USA, Ryssland, Mellanöstern och Canada. Vart BARON-väskorna än reser uppfattas de som ett uttryck för den ursprungliga idé som låg till grund för  varumärket: funktionella, tidlösa väskor i klassisk design och av yppersta kvalitet.